Milijana (21) otkrila DETALJE IZ KREVETA: Ispričala šta sve voli da radi sa Milojkom (74), a tek da čujete šta je on otkrio ŠOKIRAĆETE SE

Milijana (21) otkrila DETALJE IZ KREVETA: Ispričala šta sve voli da radi sa Milojkom (74), a tek da čujete šta je on otkrio ŠOKIRAĆETE SE

Milijana Bogdanović (21) i Milojko Božić (74) ušli su sinoć u rijaliti “Parovi” gdje će živjeti narednih nekoliko mjeseci ukoliko sve bude teklo po planu.

zt

Milijana Bogdanović je prije samog ulaska ispričala šta sve sa Milojkom Božićem radi, kada su sami i kada su u svoja četiri zida. Ipak, ona je otrkila i da se neće libiti da imaju sek* pred kamerama koji će moći da vide i svi gledaoci kraj malog ekrana.

– Volim poze u kojima muškarac dominira. Poželim ga čim ga pogledam, toliko mi je dobro sa njim – izjavila je Milijana, pa dodala da ga zavodi – golotinjom.

hghg


 
Milijana se nijednog trenutka nije dvoumila da li da iznese baš sve intimne momente, pa je tako pojasnila kako zavodi Milojka.

– Dovoljno je da se istuširam i gola izađem iz kupatila. Nisam u fazonu da nosim haltere i sek*i veš.

A onda se u iznošenje intime uključio i Miljko koji je rekao:

– Dovoljno je da pređem rukom preko njenog stomaka i da poželi sek*.

– Kad je riječ o pozama omiljena nam je otpozadi. Volio bih i od napred, ali ne mogu. Zbog operacije srca ne smijem misionarsku pozu – rekao je Miljko za “Informer” i dodao: “Ako zatreba, zbog nje bih popio “vijagru” i otišao srećan u raj”.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *