Veljko Ražnatović: Naser Orić je Kukavica nije heroj kao moj tata. Vidjet će on kad ga ja sretnem negdje (FOTO)

Veljko Ražnatović: Naser Orić je Kukavica nije heroj kao moj tata. Vidjet će on kad ga ja sretnem negdje (FOTO)

Veljko Ražnatović posetio je grob svog pokojnog oca Željka Ražnatovića Arkana, pa je podelio emotivnu poruku. Bokser je postao uspešan u sportu kojim je počeo da se bavi, a sudeći po rečima koje je objavio očeva podrška mu izuzetno fali. Veljko je na svom Instagramu objavio fotografiju sa Novog groblja, gde je sahranjen njegov otac, koji je Izrešetan u holu “Interkontinentala” u subotu 15. januara 2000. godine. Ražnatović se prisetio teksta jedne pesme, pa je sve dirnuo u srce.

Iako niko od respektabilnih medija nije preneo navodne Veljkove izjave, Vojinu su očigledno zasmetale, pa je na svom Fejsbuk profilu napisao ironičan status. “I meni se isto tata javio sa Kipra ili Kariba (bila loša veza na jahti) da mi kaže da je dobro i da me pita kako ovom malom stoji sat. Saopštio sam mu da nažalost nisam stigao na “žurku veka”, jer je kolona vozila iz SPS-a zauzela ceo parking ispred hotela. Zamolio me je da nikome od vas ne govorim da je živ i razotkrio mi je poverljivu informaciju da mu jako nedostaje sjenički sir, sa Kalenić pijace. #Polusvet #Paljevine’”, napisao je Vojin.

Ovaj status pun ironije, na račun Veljka i njegovog rođendana, očigledno je razljutio Cecinog sina, pa je odlučio da se oglasi. “Umesto sarkazma i teranja ljudi da veruju u nešto što i ti znaš da ja NIKADA NE BIH rekao, treba da se zapitaš zašto nisi prisustvovao da čuješ i vidiš mlađeg brata posle 15 godina! Svaka reč je suvišna… #Licemerje #Polusvet #Aplauz”, napisao je Veljko. “Sanjam, Bog nas prokleo, sve nam dao, a sreću nam je uzeo”, napisao je bokser na društvenim mrežama. Neki od komentara bili su i da je Nase Heroj na sta je Veljko prokomentarisao pitao bi ga ja da ga sretnem on je nista naspram mog tate


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *