Ulovila sam mamu kako se prekiva s mojim dečkom, jahala ga je. Vidjela sam sve dalje im nisam ništa rekla

Ulovila sam mamu kako se prekiva s mojim dečkom, jahala ga je. Vidjela sam sve dalje im nisam ništa rekla

UHVATILA sam svoju mamu i svog dečka zajedno u krevetu. Bili su jedno na drugom, no bila sam toliko u šoku da im ništa nisam rekla”, ukratko je opisala jedna Britanka koja se sa svojom čudnom ljubavnom pričom javila kolumnistici Suna Dear Deidre.

“Mislila sam da imam dobru vezu s dečkom. Bili smo zajedno šest mjeseci, brzo sam se zaljubila i bila zbilja sretna s njim. Meni su 23, a njemu 27 godina.

Prije četiri mjeseca primijetila sam promjenu na svojoj mami. Počela je ići u klub za mršavljenje i skinula je dosta kilograma. Počela je nositi kratke suknje i dekoltirane majice. Promijenila je frizuru i počela nositi više šminke. Postala je druga žena.

Zabava za tatin 50. rođendan održala se u lokalnom hotelu. Mojoj je mami 45 godina i izgledala je super te večeri. Došao je i moj dečko i bilo nam je super. Tata je puno popio pa smo ga mama i ja smjestile u gostinjsku sobu jer je rekla da ga ne može slušati kako hrče cijelu noć.

Popili smo još nekoliko pića, malo popričali i otišli u krevet. Kad sam se probudila usred noći, shvatila sam da dečko nije pored mene. Pomislila sam da je otišao u kuhinju po vodu pa sam ga krenula tražiti.

Iz mamine sobe čula sam glasove te sam odškrinula vrata. Mama i dečko bili su skupa u krevetu i bilo je očito što rade. Osjetila sam da ću se onesvijestiti i nisam mogla ništa reći. Vratila sam se u krevet.

Ostavio je mobitel pokraj kreveta i odlučila sam provjeriti što je sve radio. Iz poruka između njega i moje mame shvatila sam da su se viđali tjednima.

Rekla sam starijoj sestri sljedećeg dana i priznala mi je da je shvatila da flertaju, ali mislila je da mama samo uživa u svom novom izgledu.

Ne mogu vjerovati da su mi to napravili, slomljena sam, i zbog sebe i zbog oca. Srce će mu puknuti kad dozna. Šutjela sam o tome cijelog Božića, svi su me ispitivali što nije u redu, ali ne znam kako to reći”, napisala je.

Deidre joj je odgovorila da možda ne treba reći ocu, pogotovo ako ga majka odmah prestane varati.

“Mogla bi ostati bez braka te uništiti cijeli odnos i svoj odnos s vama. Nadam se da će se potruditi da vam pokaže da joj je žao i popraviti vaš odnos. U životu imamo samo jednu mamu, no ostaviti dečka koji vas vara lako možemo. Znam da vam je stalo do njega, no dečko koji vas vara s vašom majkom je gad kojem nije stalo do vas.”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *