ODSJEKLA GLAVU SVOJOJ MAMI I BACILA JE PRED KOMŠIJSKA VRATA: A prije toga na Fejsu napisala…

ODSJEKLA GLAVU SVOJOJ MAMI I BACILA JE PRED KOMŠIJSKA VRATA: A prije toga na Fejsu napisala…

Uznemirujući postovi na društvenoj mreži Facebook otkrili su da je žena koja je optužena da je odsjekla glavu svojoj mami i bacila je komšijama u dvorište bila fascinirana ultra-nasilnim horor filmovima!

Naime, postovi na Fejsu 25-godišnje žene iz zapadnog dijela Sydneya (Australija) po imenu Jessica Camilleri, otkrivaju njenu fasciniranost filmovima «Teksaški masakr motornom pilom» (The Texas Chainsaw Massacre) i Jeepers Creepers. Napisala je da su joj to dva omiljena filma i da ih nijedan drugi horor film neće nadmašiti.

The Texas Chainsaw Massacre govori o izolovanoj porodici kanibala, dok je serija filmova Jeepers Creepers o kreaturi sa posebnim moćima koja otima putnike s namjerom da pojede dijelove njihovih tijela i učini ih dijelom svoga tijela.

Camillerijina fascinacija tim filmovima izgleda da je eskalirala posljednjih sedmica, sa postovima i fotografijama iz filma i pričama o njima. Njen najsvježiji post je vidjela i njena mama, samo nekoliko dana prije nego što je na užasan način skončala svoj život.

«Interesantna priča», Jessica je navodno napisala uz jedan od postova o Jeepers Creepers, a njena mama Rita je odgovorila «Da stvarno je interesantno!»

HOROR U KUHINJI. Camilleri je optužena da je svoju 57-godišnju mamu napala u subotu navečer u njihovom domu u St. Claireu, u prostorijama kuhinje.

Navodno je otkinula majčinu glavu, a zatim odšetala uz ulicu i bacila je pred komšijsku kuću.

Prilikom pojavljivanja na sudu u nedjelju, Camilleri je izjavila da je patila od graničnog oblika autizma, bipolarnog poremećaja, anksioznosti i niza drugih mentalnih stanja.

Camilleri, koja se pojavila putem video linka, izjavila je da nije mogla micati prstima nakon «incidenta» i nije se bila u stanju oprati kako treba, odnosno očistiti krv sa sebe. Medicinskim stručnjacima ostaje da procijene njeno psihičko stanje.

POLICIJA je pozvana oko 23.40, nakon što su dobili dojavu o vrisci unutar kuće. Čini se da je gospođa Rita Cemilleri čuvala 4-godišnjeg rođaka, kada je ubijena. I dječak je lakše povrijeđen.

U ovom strašnom činu, navodno je Jessica je upotrijebila veći broj noževa kako bi ubila majku i odrubila joj glavu. Policija je takođe potvrdila da je cijela scena izgledala nezamislivo grozno te da je Rita ubijena u kuhinji kuće u kojoj su obje žene živjele. Raskomadano tijelo pronađeno je u kuhinji.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *