“SAD SAM OTIŠLA U HRVATSKU NA MORE I NIKADA VIŠE”, TURISTI BIJESNI: Evo šta ih je dočekalo kad su prešli granicu, SRAMOTNO!

“SAD SAM OTIŠLA U HRVATSKU NA MORE I NIKADA VIŠE”, TURISTI BIJESNI: Evo šta ih je dočekalo kad su prešli granicu, SRAMOTNO!

Hrvatska novinarka Vesna Kljajić objavila je fotografiju cjenovnika iz jednog restorana na Hvaru koja je izazvala brojne reakcije na Facebooku.

“Evo zbog čega nam brojni turisti dolaze tri puta: prvi put, zadnji put i nikad više. Ovo je osvanulo ispred jednog najprojsečnijeg restorana na Hvaru”, napisala je Vesna uz fotografiju.

Evo zbog čega nam brojni turisti dolaze tri puta: prvi put,zadnji put i nikad više. Ovo je osvanulo ispred jednog najprosječnijeg restorana na Hvaru.

Posted by Vesna Kljajić on Nedjelja, 21. July 2019.

Cijene su stvarno nevjerovatne. Za doručak koji se poslužuje od 8 do 12 sati treba izdvojiti najmanje 110 kuna (približno 15 eura), a za te pare možete pojesti omlet sa šparogama. Za musli na hvarskoj rivi treba izdvojiti 120 kuna (16 eura), a toliko košta i ako želite pojesti tost na Hvaru. Za jaja Benedikt u ovom restoranu treba izdvojiti čak 180 kuna (23 eura), piše “Kurir”.

moreee

Kako je navedeno na meniju, uz svaki doručak uključen je svježi sok od pomorandže i kafa.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *