“Momak i ja smo neka dalja rodbina”

“Momak i ja smo neka dalja rodbina”

“Obzirom da smo ja i moj momak neka dalja rodbina, 4, 5 koljeno kako se to kaže prije vjeridbe smo uradili nalaze krvi i svega ostalo da utvrdimo da se naša krv slučajno ne podudara, jer to ne bi BILO dobro za naše potomke. 

sad-mother

Rezultati su pokazali da nismo u krvnomsrodstvu, ali… ispostavilo se da je moj momak sterilan i da i onako nikada neće moći imati djecu.

Veliki šok je to bio za nas oboje. Par dana nakon toga on je odlučio da otkažemo vjeridbe i da prekine sa mnom jer kako je govorio želi da sebi nađem nekog SPOSOBNOG muškarca, a ne INVALIDA, a da će on sebi naći nešto poput njega. Nisam mogla da vjerujem šta mi govori, a onda sam mu rekla… VIDI “INVALIDU” IDUĆI VIKEND SE NEĆEMO VJERITI, A JEDINI RAZOG JE ŠTO ĆEMO SE ODMA VJENČATI… I NIKADA VIŠE DA NISI REKAO ZA SEBE DA SI NESPOSOBAN I INVALID!!!

sad-woman

Bio je zbunjen nije znao na prvu šta sam rekla, a kada je shvatio vjerujte da je zaplakao kao malo dijete… ima 28 godina. U braku smo evo 3 godine, skupljamo novac, tražimo način kako da dođemo što prije na donatorsku oplodnju. Nije lako, sami znate kako je u našoj zemlji, ali nadamo se i svakodnevno borimo da se ostvarimo kao roditelji i da dodatno začinimo našu ljubav, naš sretan brak. Pomolite se za nas, ako nekada nađete vremena.

sad

i sjetite se, Tomo i Ana, ljubimo Vas sve <3

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *