“POCIJEPAJ PAPIRE ZA RAZVOD BRAKA”, JELENA MOLI DUŠKA: A sada je stigao njegov odgovor!

“POCIJEPAJ PAPIRE ZA RAZVOD BRAKA”, JELENA MOLI DUŠKA: A sada je stigao njegov odgovor!

I pored toga što su postigli dogovor o sporazumnom prekidu braka, Jelena ne odustaje od pomirenja s fudbalerom.

Jelena Karleuša preklinje muža Duška Tošića da pocepa predlog o sporazumnom razvodu braka koji su nedavno potpisali, saznaje Kurir.

jelena-karleusa-foto-nikola-tomic-8-830x0-683x1024

Foto: Instagram

Iako su fudbalerovom advokatu predali potpisan papir, pjevačica na sve načine pokušava da spriječi njihov rastanak.

– Jelena živi u nadi da će ipak uspeti da spase brak s Duškom. Pokušala je ponovo da razgovara s njim i zamoli ga da advokat ništa ne predaje sudu i da joj pruži poslednju šansu. Ubjeđuje ga da treba da ostanu zajedno, preklinje ga i obećava da će raditi sve što on bude tražio od nje. Ukoliko Tošićev advokat ipak predlog preda sudu, bračni par će imati mogućnost da se i tada predomisli. Jelena se i tome nada jer je Duško zasad neumoljiv – otkriva  izvor za “Kurir.rs”.

646019-jelena-karleusa-1-ff

Foto: Instagram

Pjevačica i fudbaler, kao što je Kurir juče objavio, potpisali su predlog za sporazumni razvod braka u kojem su se dogovorili o podeli imovine i starateljstva nad ćerkama Atinom i Nikom. Prema tom prijedlogu, koji još nije ušao u sudsku proceduru, Jeleni ostaje vila na Dedinju, Dušku stan u kojem su zajedno živeli u istom elitnom beogradskom naselju, a djeci će davati najmanje 3.000 evra mjesečno i obezbijediti sve što im bude neophodno.

dusko

Foto: Instagram

Pored jasnih odredbi o imovini i djeci, u tom predlogu, kako saznajemo, stoji i da je par uzajamnim naporom i trudom pokušavao da uskladi i održi bračnu zajednicu. Međutim, u tome nisu uspjeli jer se nemogućnost usklađivanja bračnih odnosa nalazi u njihovim naravima i različitom vaspitanju, koji su nezavisno od njihove volje stvorili dubok poremećaj među njima, tako da je njihov dalji zajednički život postao nepodnošljiv i nemoguć.

dusko

Foto: Instagram

Nekoliko dana pred Divninu sm.rt Duško je iz Kine advokatu poslao punomoćje za pokretanje sporazumnog razvoda, ali je ipak odustao jer je znao koliko je Jelena bila vezana za majku. Međutim, sad je potez ponovo povučen.

Međutim, Duško i Jelena jučer su objavili zajedničku sliku, na kojoj se vidi kako je par nasmijan, te čini se kako od razvoda nema ništa.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *